Рецидивіст виготовляв на Львівщині боєприпаси

11:10 8 серпня 2019 р.

Будівля суду й прокуратури в Стрию

Будівля суду й прокуратури в Стрию
Фото: wikimapia.org

45-річний стриянин незаконно переробляв, ремонтував вогнепальну зброю та виготовляв боєприпаси до неї.

У прокуратурі Львівської області повідомили в четвер, 8 серпня: «За процесуального керівництва Стрийської місцевої прокуратури до Стрийського міськрайонного суду скерували обвинувальний акт стосовно 45-річного стриянина, якому інкриміновано частиною 2 статті 307 (повторне придбання, зберігання з метою збуту та незаконний збут, психотропних речовин), частиною 1 статті 263 (незаконне зберігання вогнепальної зброї та бойових припасів без передбаченого законом дозволу), частиною 1 статті 263-1 (незаконне виготовлення бойових припасів) Кримінального кодексу України».

«Чоловік, будучи раніше судимим, незаконно придбав, зберігав з метою збуту та в подальшому незаконно збував психотропну речовину «амфетамін» з корисливих мотивів, з метою власного збагачення наркозалежним особам (органом досудового розслідування задокументовано чотири факти вчинення вище вказаного правопорушення)», – поінформували також у прокуратурі.

«Крім цього, під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання злочинця, виявлено та вилучено два пістолети, які являються короткоствольною вогнепальною зброєю, один з яких є придатним до проведення пострілів. Вилучено й 11 патронів, до автоматів та кулеметів системи Калашникова, що є боєприпасами до бойової нарізної вогнепальної зброї, виготовлені промисловим способом, придатні до стрільби, 40 патронів, які є боєприпасами до спортивно-мисливської нарізної вогнепальної, придатними до стрільби, 6 патронів, що є боєприпасами, до короткоствольної вогнепальної зброї, виготовлені саморобним способом, придатні до проведення пострілів, 239 патронів, котрі є боєприпасами, які придатними для проведення пострілів із короткоствольної вогнепальної зброї», – розповіли також у прокуратурі.

«Обвинувачений незаконно переробляв, ремонтував вогнепальну зброю та виготовляв боєприпаси до неї. Підозрюваному обрано найсуворіший запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За вчинення вказаних злочинів чоловіку загрожує від шести до 10-ти років позбавлення волі з конфіскацією майна», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів