«Регіонал» стріляв у селищі Олесько на Львівщині в людей з травматичного пістолета

17:28 21 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: news.city.zt.ua

Про це повідомляє в п'ятницю заступник голови Буської райради Богдан Гринишин.

За його словами, вчора пізно ввечері в селищі Олесько Буського району недавній член фракції «Партії регіонів» у Буській районній раді Володимир Сисун стріляв у людей з травматичного пістолета.  Як розповіли потерпілі, Сисуну видалося, начебто хлопці написали на його брамі «Регіонал», і він змусив їх стирати напис, погрожуючи пістолетом. 

19-річний Дмитро Лішньовський розповів: «Ми з хлопцями (усім від 18 до 20 років) йшли селищем, як нас наздогнало авто. З нього вийшли кілька чоловіків і почали звинувачувати, що начебто ми написали на брамі Сисуна образливі слова. Ми заперечили, але вони повернулися і з погрозами змусили одного хлопця поїхати до будинку й стирати напис».

Хлопець повернувся, щоб з’ясувати, що сталося з приятелем, і тоді змусили і його стирати напис. В інцидент втрутився селищний голова і члени народної самооборони. 

Тоді приїхав сам Володимир Сисун, спочатку погрожував, а потів витягнув пістолет, вдарив ним Дмитра по голові, а потім вистрелив, травмувавши хлопцеві лопатку. Як повідомляє заступник голови Буської районної ради, громада селища дуже обурена такими діями депутата, який в світлі останніх подій позірно вийшов із фракції ПР.

Люди збираються пікетувати райвідділ міліції, вимагаючи справедливого покарання для Володимира Сисуна. Про це повідомляє сьогодні, 21 лютого, прес-служба Львівської обласної організації ВО «Свобода».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів