П’ять земельних ділянок уздовж траси Львів-Краковець приватизовані незаконно

12:43 12 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: portal.lviv.ua

У цьому запевняє сьогодні, 12 лютого, відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС.

За його інформацією, співробітники Державної служби боротьби з економічною злочинністю обласного управління МВС викрили під процесуальним керівництвом прокуратури факти незаконної передачі у власність п’яти земельних ділянок уздовж міжнародної траси Львів-Краковець вартістю майже два мільйони гривень. Оперативники стверджують, що хоч майже гектар землі передано у власність громадянам для обслуговування житлових будинків, фактично він перебував у власності місцевого лісогосподарського підприємства за межами населеного пункту, а його відчуження є порушенням вимог Земельного Кодексу України. 

За підрахунками правоохоронців, згальна сума заподіяної шкоди – 1,7 мільйона гривень. Тож за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.

Дане правопорушення карається позбавленням волі на строк від двох до п’яти років  із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьохроків та зі штрафом від двохсот п’ятдесяти до семисот п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян або без такого. Правоохоронці повідомляють також, що вони продовжують встановлювати усіх посадових осіб, причетних до видачі та погодження технічної документації на незаконно надані земельні ділянки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів