П’яний втікач від львівських патрульних розбив автомобіль

09:10 20 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Переслідування нетверезого водія на трасі «Львів-Краковець» тривало два кілометри, після чого втікач не впорався з керуванням і в’їхав в огорожу.

Про це повідомили в управлінні патрульної поліції Львівської області, де також розповіли: «Патрульні Богданна та Назарій зауважили на трасі «Львів-Краковець» у селищі Івано-Франкове, що водій автомобіля «Opel Astra» порушував правила дорожнього руху.  Екіпаж надав вказівку зупинитися водієві, однак він її проігнорував і почав втікати».

«Переслідування з червоними та синіми маячками, звуковими сигналами тривало два кілометри, після чого водій-втікач не впорався з керуванням і в’їхав в огорожу. В салоні перебували двоє чоловіків. 31-річний водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, однак одразу відмовився проходити перевірку», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«На нього склали протоколи: за нетверезе керування, за скоєну ДТП, за невиконання вимог про зупинку, та винесли об’єднану постанову за відсутність необхідних документів для керування транспортним засобом та за порушення правил дорожньогь руху, яке стало причиною зупинки», – повідомили також в управлінні патрульної поліції так опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів