П’яний втікач від львівських патрульних розбив автомобіль

09:15 16 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Патрульні отримали вночі орієнтування про автомобіль «Renault», який їздив тротуарами біля Янівського цвинтаря у Львові.

Про це повідомили в управлінні патрульної поліції у Львівській області, де також розповіли: «Коли екіпаж прибув на вказане місце, транспортного засобу там вже не було. За деякий час неподалік виявили цей автомобіль. Водій мав ознаки сильного алкогольного сп’яніння і в цей момент стояв і спілкувався з кимось. Чоловіка попередили, що в такому стані він не може здійснювати рух. Вже за лічені хвилини, авто об'їхало службовий автомобіль».

«Патрульні надали порушнику через гучномовець вимогу про зупинку, проте чоловік її проігнорував та почав втікати. Інспектори розпочали погоню. На перетині вулиць Шевченка та Золотої водій не впорався з керуванням та в’їхав у стовпчик. Попри механічні пошкодження на транспортному засобі, рушив далі», – поінформували також в управлінні патрульної поліції.

«Весь цей час патрульні попереджали чоловіка через гучномовець про відповідальність та вимагали зупинитися. Водій таки зупинився, бо автомобіль вийшов з ладу. На порушника склали і протокол за нетверезе кермування і протокол за ДТП і за втечу з місця ДТП, за невиконання вимог про зупинку, постанову за порушення правил дорожнього руху та відсутність документів. Чоловік поводив себе агресивно, хамив та нецензурно виражався. Його відсторонили від керування, а адміністративні матеріали передадуть в суд, який і буде вирішувати його подальшу долю», – повідомили також в управлінні патрульної поліції у Львівській області та опублікували відео з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів