П’яний водій збив на Львівщині інваліда й втік

11:00 18 жовтня 2018 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: i-visti.com

Правоохоронці затримали на автодорозі «Київ-Чоп» водія «Рено Шафран», який скоїв наїзд на чоловіка, котрий пересувався в інвалідному візку.

Про це повідомили в четвер, 18 жовтня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «17 жовтня близько 17.25 у Кам’янко-Бузький відділ поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Стрептів. На місці події працювала слідчо-оперативна група».

«Як з’ясували правоохоронці, невідомий водій, керуючи автомобілем, ймовірно, «Рено», скоїв наїзд на інваліда першої групи, 64-річного місцевого мешканця, котрий рухався узбіччям дороги в інвалідному візку. Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований. Водій з місця події втік».

«Орієнтування на автомобіль, яким було скоєно наїзд, надійшло усім працівникам поліції Львівщини й впродовж години на автодорозі «Київ-Чоп» патрульні зупинили «Рено Шафран», який підпадав під орієнтування. За кермом автомобіля перебував 59-річний мешканець одного з сіл району», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«З’ясовано, що саме він, керуючи автомобілем «Рено» скоїв наїзд на інваліда та втік з місця події. Як з’ясували медики, водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України, яка передбачає до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами», – повідомили також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів