П'яний водій на «Ford Mondeo» розтрощив «ВАЗ», в якому були жінка і двоє дітей

11:00 20 липня 2024 р.

Фото до новини

Затриманому загрожує покарання — позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Про це інформує поліція Львівщини, пише DailyLviv.com.

Поліціянти затримали нетверезого водія за підозрою у скоєнні ДТП, в якій були травмовані троє осіб

Затриманому загрожує покарання — позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 19 липня близько 19.30 в одному з сіл Яворівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобілі «Ford Mondeo», яким керував 34-річний мешканець району та ВАЗ-21063 під керуванням місцевої жительки віком 38 років. Внаслідок зіткнення водійка «Жигулів» та двоє її пасажирів – діти віком 8 та 10 років, отримали тілесні ушкодження та були доставлені до лікарні.

Водій «Ford Mondeo» затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Встановлено, що він керував транспортним засобом у стані сп’яніння.

За фактом слідчі Яворівського районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від трьох до п’яти років.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів