П'яний пацієнт травмував на Львівщині фельдшерку

13:30 12 лютого 2020 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: dai.gov.ua

45-річному червоноградцю загрожують виправні роботи терміном до одного року.

11 лютого о 22.20 у Червоноградський відділ поліції звернулися за допомогою медики карети «швидкої» допомоги. Вони повідомили, що пацієнт до якого прибули на виклик, перебуває у стані алкогольного сп’яніння, поводиться неадекватно та заподіяв фельдшеру тілесні ушкодження.

Екіпаж групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група негайно прибули за вказаною адресою й припинили правопорушення та затримали 45-річного місцевого жителя, який заподіяв тілесні ушкодження 37-річній жительці Червонограда. Фельдшерку госпіталізували з діагнозом «забійні рани обличчя, закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку».

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, яка передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи терміном до двохсот годин, або до одного року виправних робіт.

Про це повідомили в обласному управлінні поліції. Як інформував «ЩЛ», на Львівщині засудили громадянина Лівану, який ледь не вбив стоматолога.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів