На Львівщині ув’язнили ліванця

13:48 5 лютого 2020 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lviv.gp.gov.ua

На Львівщині засудили громадянина Лівану, який ледь не вбив стоматолога.

Про це повідомили в середу, 5 лютого, в прокуратурі Львівської області, де також розповіли, що 5 червня 2019 року на подвір'ї амбулаторії «Городоцького районного центру первинної медико-санітарної допомоги» у селі Мшана на Львівщині виник конфлікт між іноземцем та лікарем-стоматологом, під час якого громадянин Лівану ударив потерпілого ножем в шию, тим самим спричинив проникаюче ножове поранення, як наслідок артеріальну кровотечу. Вважаючи що вчинив усі необхідні дії для позбавлення життя потерпілого, зловмисник покинув місце злочину.

На щастя, поруч з пораненим перебували його колеги, які вчасно надали першу медичну допомогу чим і врятували життя потерпілому. За процесуального керівництва Городоцької місцевої прокуратури досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом замаху на умисне вбивство було завершено та направлено обвинувальний акт до суду.

Громадянина Лівану визнали у суді винним у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 15 (замах на злочин ) та частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) та засуджено до реальної міри покарання у виді семи років і шести місяців позбавлення волі.

Як інформував «ЩЛ», на Київщині затримали підозрюваного у вбивстві львів'янина

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів