Прикордонники знайшли на Львівщині в причепі 11816 пачок сигарет

09:48 2 червня 2019 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Прикордонники Мостиського загону виявили в пункті пропуску «Краківець» 11816 пачок сигарет у причепі вантажного автомобіля.

Про це повідомили в Держприкордонслужбі України, де також розповіли: «Під час огляду вантажних автомобілів, які прямували до Польщі, увагу прикордонників відділу «Краківець» привернула вантажівка з паливними брикетами. В причепі вантажного автомобіля «Вольво» перевозилися зі Львівщини до Чеської Республіки 22 піддони з паливними брикетами».

«На підставі аналізу ризиків та враховуючи попередні випадки маскування контрабандних цигарок під такий вид вантажу, прикордонники вирішили детальніше оглянути транспортний засіб. Для спеціальної перевірки зелені берети залучили також натренованого для пошуку тютюнових виробів службового собаку. Чотирилапий помічник чітко вказував, що з вантажівкою не все гаразд. Вилучивши з упакування один із брикетів, прикордонники очікувано знайшли в середині сховані цигарки», – поінформували також у Держприкордонслужбі України.

«За результатом спільного з працівниками митниці поглибленого огляду транспортного засобу та вантажу із паливних брикетів було вилучено 11 816 пачок контрабандних цигарок різних марок – 23,5 ящика. Аби розвантажити причеп та видобути з брикетів цигарки прикордонникам знадобилося декілька годин», – повідомили також у Держприкордонслужбі України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів