Прикордонники затримали на Львівщині чотирьох порушників

13:30 27 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

Прикордонники Мостиського загону затримали чотирьох «мандрівників», які намагались дістатися Польщі в обхід пунктів пропуску.

Про це повідомили в понеділок, 27 травня, в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, де також розповіли: «У суботу, 25 травня, біля пункту пропуску «Шегині» затримали за допомоги пильних жителів прикордоння громадянина України зі Закарпаття,1971 року народження, який підтвердив, що через відсутність належних документів намагався поза пунктом пропуску перейти кордон і дістатися Польщі».

«Через деякий час, у такий самий спосіб прямували за кордон громадянин Грузії, 1986 року народження, а з ним – громадянин Вірменії, 1980 року народження. Обох чоловіків також було затримано по інформації місцевих мешканців», – поінформували також в регіональному управлінні ДПСУ.

«Згодом в неділю, прикордонники сусіднього відділу «Краківець» затримали 31-річного громадянина Сирії, який, дочекавшись темряви, також в обхід пункту пропуску пробирався через кордон», – повідомили також в регіональному управлінні ДПСУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів