Прикордонники затримали на Львівщині «Ауді»

12:30 17 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

Прикордонники виявили в «Ауді» самовільну заміну панелі з ідентифікаційним номером автівки.

У Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України повідомили в четвер, 17 січня: «У пункті пропуску на українсько-польському кордоні двоє українців намагалися заважати і відволікти прикордонників під час огляду їхнього автомобіля. Згодом з’ясувалася і причина «спротиву».

«Українці прямували за межі України через пункт пропуску «Краківець» автомобілем «Ауді». Окрім водія, громадянина України, до сусідньої країни автівкою їхав ще один наш співвітчизник. Враховуючи ризики та аби не допустити переміщення через кордон заборонених предметів, прикордонним нарядом Мостиського загону ініційовано додаткову перевірку авто», – поінформували також у регіональному управлінні ДПСУ.

«Під час огляду іномарки особи розпочали несанкціоновану відеозйомку. Незважаючи на законні вимоги військовослужбовців Державної прикордонної служби України про її припинення, 36 та 39-річні громадяни продовжували свої дії.  На місце події прикордонники викликали співробітників Національної поліції, а злісних порушників прикордонного режиму затримали для притягнення до адміністративної відповідальності. За рішенням суду через незаконні дії на території пункту пропуску порушникам доведеться сплатити по 850 гривень штрафу», – розповіли також у регіональному управлінні ДПСУ.

«Під час поглибленого огляду транспортного засобу прикордонним нарядом виявлено самовільну заміну панелі з ідентифікаційним номером автівки. Також у ніші автомобільних дверцят водій ховав газовий балончик. Для з’ясування всіх деталей виявленого правопорушення транспортний засіб переданий співробітникам Національної поліції», – повідомили також у Західному регіональному управлінні ДПСУ та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів