Прикордонники затримали на Львівщині 11 іноземців

12:20 15 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Прикордонники Мостиського загону зупинили трьох громадян Німеччини, росіянина, чотирьох громадян Пакистану, а також трьох – Бангладешу.

У Держприкордонслужбі повідомили в середу, 15 серпня: «Військовослужбовці відділу «Сянки» Мостиського загону помітили вчора вдень трьох людей, які йшли на вхід в Україну поза пунктами пропуску.  Зупинивши порушників, прикордонники встановили, що вони є громадянами Німеччини. При собі іноземці мали документи. Чому подорожували у незаконний спосіб – наразі встановлюється».

«Ще одного правопорушника затримала група реагування від відділу «Шегені» вчора ввечері. Про появу незнайомця у прикордонні повідомив місцевий житель. Чоловіка, який йшов на вхід в Україну,  затримали за кілька сотень метрів від кордону з Польщею. Ним виявися громадянин Росії», – поінформували також у ДПСУ.

«Сьогодні вночі, реалізуючи надану оперативними підрозділами інформацію, військовослужбовці мобільної застави Мостиського загону в ході патрулювання місцевості затримали трьох осіб без документів. Зупинили порушників за декілька метрів від державного кордону. З їх слів, вони є громадянами Пакистану», – розповіли також у ДПСУ.
«Крім того, учора у рамках проведення цільових профілактичних заходів «Мігрант» оперативними підрозділами прикордонного відомства спільно з співробітниками Національної поліції на території залізничного вокзалу Львова, також без документів, виявлено чотирьох іноземців. Всі вони стверджують, що мають громадянство Бангладеш», – повідомили також у ДПСУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів