Прикордонники вилучили на Львівщині пістолет

18:00 20 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Прикордонники Мостиського загону виявили у громадян України підводний годинник, радіаційний фон якого перевищував допустимі норми, й пістолет травматичної дії.

Про це повідомили в суботу, 20 квітня, в Держприкордонслужбі, де також розповіли: «Впункті пропуску «Шегині» спрацювала під час оформлення подорожуючих на одного з чоловіків, який прямував до України, система радіаційного контролю «Янтар». В ході детального огляду речей 37-річного львів’янина прикордонники виявили за допомогою переносного універсального радіометра-спектрометра підводний годинник, рівень гамма випромінювання якого значно перевищував допустиму норму».

«Про те, що цей необхідний для підводних занурень предмет є небезпечним і може становити загрозу для здоров’я, українець нібито навіть і не підозрював. Правоохоронці небезпечний предмет вилучили та передали компетентним органам», – поінформували також у ДПСУ.

«Інший громадянин України, прямуючи за кордон, начебто забув залишити вдома пістолет травматичної дії марки «Вій». Цей пристрій, два магазини та вісім набоїв до нього, а також металеві браслети виявили прикордонники та митники в автомобілі чоловіка. Усі заборонені для переміщення через кордон предмети правоохоронці вилучили, а чоловіка пропустили через кордон встановленим порядком», – повідомили також у ДПСУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів