Прикордонники Мостиського загону вилучили шість автомобілів

11:55 7 листопада 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook»

Упродовж вихідних на ділянці відповідальності Мостиського прикордонного загону попередили шість випадків прихованого перевезення сигарет.

Окрім цигарок, контрабандисти позбулися ще й своїх автівок – легковики «Фольксваген», «Додж», «Крайслер, «Опель, «Сітроен» та «ВАЗ» поповнили список вилучених на українсько-польській ділянці кордону через їх переобладнання з метою контрабанди цигарок. Зокрема впродовж суботи та неділі в пунктах пропуску «Шегині» та «Краковець» прикордонники разом з працівниками митниці в ході ретельного огляду зазначених автівок виявляли цигарки в тайниках у паливному баку, у моторному відсіку, у місцях кріплення бокових дзеркал, під декоративною обшивкою салону та у днищі автомобілів.

Всього через кордон намагались перевезти понад 1800 пачок цигарок з українськими акцизними марками та без них. Відтак, стосовно водіїв складено відповідні адміністративні документи, у них також вилучено контрабандний товар та переобладнані автівки.

Про це повідомили на сторінці Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували відео- та фоторепортажі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів