Прикордонники Львівського загону знайшли 2,5 тисячі пачок сигарет серед залізної руди

12:40 24 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Державна прикордонна служба України

Під час перевірки потяга, який прямував до Польщі, спільною оглядовою групою під вантажем залізної руди було знайдено пакунки з тютюновими виробами.

Близько 2,5 тисячі пачок сигарет, які були приховані у вантажному потязі, виявили учора прикордонники Львівського загону спільно з працівниками митниці. Під час перевірки потяга, який прямував до Польщі через залізничний  пункт пропуску «Володимир-Волинський-з/в» спільною оглядовою групою під вантажем залізної руди було знайдено пакунки з тютюновими виробами. Наразі проводяться заходи щодо встановлення причетних до даного правопорушення.

Ще понад дві тисячі пачок сигарет виявили в пасажирському потязі «Київ-Варшава» прикордонники Луцького загону та працівники митниці. Здійснюючи огляд потяга в конструктивних порожнинах підлоги та в міжстелевому просторі одного з купе були знайдені схованки з тютюновими виробами.

Власниками пакунків виявилися двоє громадянина України, які намагались перемістити сигарети до Польщі з метою продажу. Про це повідомили сьогодні, 24 липня, на сайті Державної прикордонної служби України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів