Прикордонник-інспектор у Львові може вийти з СІЗО під заставу

11:49 5 липня 2021 р.

Фото до новини

Йому інкримінують одержання неправомірної вигоди службовою особою.

Проце інформують Наші гроші. Львів, пише Dailylviv.

Слідчий суддя Личаківського районного суду Львова Сергій Яворський залишив під вартою  інспектора відділу «Краківець» прикордонної служби Львівського прикордонного загону, якого підозрюють в отриманні 3,6 тисячі доларів хабаря за переміщення товарів без митного оформлення через державний кордон України.

Підозрюваний перебуватиме в ізоляторі з подальшим переведенням в СІЗО до 21 серпня 2021 року, або може вийти під заставу у розмірі 79 тис. грн. Прокуратура просила суд про тримання під вартою через загрози переховування та впливу на свідків.

Раніше прес-служба офісу Гепрокурора повідомляла про затримання інспектора 23 червня, коли той отримував другу частину хабаря у сумі 2,3 тис. доларів. Хабар він отримував за те, що через один з пунктів пропуску Галицької митниці планували перевезти вживану побутову техніку, хімію і продукти харчування.

Прикордонникові інкримінують ч.3 ст.368 КК України – одержання неправомірної вигоди службовою особою. Також суд відсторонив підозрюваного від посади на 2 місяці.

3600 дол США: на хабарі затримали прикордонника на Львівщині (ФОТО)

Контрабандний вантаж родини Дідуха на Галицькій митниці заблокувала СБУ

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів