Прийшов у гості та підрізав господаря

12:18 6 листопада 2023 р.

Фото до новини

Лікарям вдалось врятувати життя пораненому.

Про це повідомила поліція Львівщини, пише DailyLviv.com.

Між чоловіками виник побутовий конфлікт, під час якого гість спочатку завдав господарю удару табуретом по голові, а потім - кількох ударів кухонним ножем у різні ділянки тіла. Лікарям вдалось врятувати життя пораненому.

Як встановили оперативники кримінальної поліції та слідчі відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1, 5 листопада близько 00.30 у квартирі одного з будинків на вулиці Грінченка між 57-річнии господарем помешкання та його 35-річним гостем, який тимчасово проживає у Львові, виникла суперечка, яка надалі переросла у конфлікт. 

Спочатку гість завдав господарю удару табуретом по голові, а потім - кількох ударів кухонним ножем у різні ділянки тіла, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження. При цьому, чоловіки перебували у стані алкогольного сп’яніння. 

Побачивши що накоїв, зловмисник зателефонував у службу 103, а лікарі швидкої медичної допомоги повідомили про подію у поліцію. Завдяки майстерності лікарів, які провели термінову операцію, пораненому вдалось врятувати життя.

Правоохоронці затримали нападника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, слідчі територіального підрозділу поліції повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.15 – ч.1 ст.115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання -  позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів