Прокуратура визнала деякі автостанції на Львівщині небезпечними

18:16 26 вересня 2013 р.

Фото до новини

Однак не назвала ті, які дали привід для цього її висновку.

Прес-служба прокуратури Львівщини повідомляє сьогодні, 26 вересня, що обласним управлінням Укртрансінспекції неналежно забезпечується транспортне обслуговування населення, й що у ній відсутній дієвий контроль за діяльністю автостанцій, а стан окремих з них не відповідає вимогам безпеки руху та присвоєному класу. Але оскільки не назвала ці «окремі» автостанції, то, по-перше, спонукала читачів її повідомлення остерігатися усіх без винятку.

А по-друге – продемонструвала закритість своїх взаємин з обласним управлінням Укртрансінспекції. Та й не тільки з ним.

Адже прес-служба обласної прокуратури повідомляє також, що й у діяльності Львівської митниці та митних постів виявлено факти безпідставної відмови в митному оформленні товарів та порушення порядку їх оформлення. А управлінням держсанепіднагляду на Львівській залізниці допущені випадки необґрунтованих відмов у проведені державних санітарно-епідеміологічних експертиз та видачі висновків щодо відповідності об’єктів вимогам санітарного законодавства.

Відтак загалом, як інформує прес-служба прокуратури Львівської області, «за результатами проведених перевірок, прокурорами керівникам вказаних органів внесено 11 подань з вимогою усунути виявлені порушення закону й прятягнути винних осіб до відповідальності». Але про те, хто ж конкретно провинився серед нібито «вказаних органів», прес-служба помовчує.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів