Прокуратура встановлює причини смерті львів’янина

13:15 9 лютого 2018 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки ГО «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook»

Правоохоронці призначили судово-медичну експертизу.

У прес-службі прокуратури Львівської області Львівської міськради повідомили в п’ятницю: «У ніч на 9 лютого 2018 року, зі служби «102» надійшло повідомлення про те, що неподалік одного із відділень «Державна лотерея» у м. Львові виявлено тіло 22-річного чоловіка. За вказаним фактом прокуратурою області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого пунктом 12 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство)».

«З метою встановлення усіх обставин вчинення вказаного кримінального правопорушення, а також причин смерті вказаної особи, призначено судово-медичну експертизу та проводяться першочергові слідчі дії. Досудове розслідування триває», – поінформували також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Натомість у Львівському обласному управлінні поліції повідомили: «Вчора, 8 лютого, близько опівночі, під час відпрацювання екіпажем патрульної поліції відділення лотереї на вулиці Куліша у Львові, правоохоронці виявили у одного з відвідувачів закладу пакетик з невідомою речовиною. Чоловік встиг проковтнути пакетик і невдовзі, незважаючи на допомогу, яку йому надавали патрульні, помер на вулиці. Лікарі швидкої медичної допомоги, котрих викликали на місце події, констатували смерть».

«На місці події працювала слідчо-оперативна група та слідчі прокуратури Львівської області. Особу померлого встановлено – ним виявився 22-річний львів’янин. Призначено судово-медичну експертизу, яка встановить причину смерті, проводяться слідчі дії», – поінформували також у обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів