Прокуратура відсудила понад 45 гектарів на Львівщині

12:48 20 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: zib.com.ua

Апеляційний суд Львівської області погодився з позовом Городоцької місцевої прокуратури в інтересах держави до фізичної особи та Мостиської районної державної адміністрації.

Про це повідомили в понеділок, 20 травня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Прокуратура вимагала визнати недійсним договір оренди землі, скасувати державну реєстрацію договору та зобов’язати повернути земельну ділянку. Апеляційний суд погодився з доводами прокурора про те, що відповідачі незаконно, всупереч статей 203 та 215 Цивільного кодексу України й статті 13 Закону України «Про оцінку землі», уклали договір оренди земельної ділянки без проведення нормативної грошової оцінки».

«Це призводило до ненадходження відповідних коштів до бюджету. Таким чином, завдяки принциповій позиції прокуратури, спірний договір оренди визнано недійсним, скасовано його державну реєстрацію та зобов’язано відповідача повернути земельну ділянку в розпорядження Головного управління Держгеокадастру у Львівській області», – поінформували також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів