Прокуратура розслідує у Львові приховування правоохоронцями факту ДТП

14:29 18 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: dumskaya.net

Про нього стало відомо лише завдяки його очевидцям.

Як повідомляє сьогодні, 18 листопада, прес-служба міської прокуратури, співробітниками цієї установи розпочато розслідування за фактом приховування правоохоронцями дорожньо-транспортної пригоди на вулиці Тершаківців у Львові, де був скоєний наїзд на жінку, яка переходила дорогу на пішохідному переході. Перевіркою прокуратури Львова з’ясовано, що працівники ВДАІ Львівського міського управління міліції, які прибули на місце події, достовірно знаючи про факт кримінального правопорушення, умисно приховали його від належної реєстрації.

Як наслідок, не проведено огляду місця наїзду та не встановлювалась тяжкість тілесних ушкоджень потерпілої. У подальшому, обставини цього ДТП правоохоронцями не розслідувались.

Лише після звернення до прокуратури Львова свідків події, відомості про вчинення наїзду на потерпілу внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Водночас, прокуратурою міста відкрито кримінальне провадження за фактом укриття вказаного кримінального правопорушення працівниками ДАІ, за частиною 3 статті 364 Кримінального кодексу України (зловживання службовим становищем).

Як повідомляв 27 вересня  «ЩЛ», рівень довіри до правоохоронних органів – найнижчий; прокуратурою Залізничного району міста Львова завершено розслідування у кримінальному провадженні стосовно двох дільничних інспекторів одного із районних відділів міліції за частиною 2 статті 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара, поєднане з вимаганням, вчинене за попередньою змовою групою осіб).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів