Прокуратура оскаржила покарання сутенера у Львові

13:45 17 серпня 2018 р.

Личаківський районний суд

Личаківський районний суд
Фото: google.com.ua

Личаківський районний суд у Львові звільнив сутенера від відбування покарання.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в п’ятницю, 17 серпня: «Ззавершено судовий розгляд стосовно 49-річного харків’янина, який обвинувачувався у вчиненні злочинів, передбачених частиною 2 статті 302 та частиною 3 статті 303 Кримінального кодексу України. Зловмисник будучи організатором у складі організованої групи у період 2014-2016 років створив та утримував місця розпусти, а також втягував осіб до зайняття проституцією (сутенерство)».

«Чоловік уже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення аналогічних злочинів, зокрема, у липні 2014 року Київським районним судом м. Харкова його визнано винним та призначено покарання у виді п’яти років позбавлення волі з іспитовим строком на три роки. Нові злочини лиходій вчинив під час відбування іспитового строку», – поінформували також у прокуратурі.

«У судових дебатах сторона обвинувачення висловила позицію щодо призначення йому реальної міри покарання у виді 6 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Проте, незважаючи на вказані обставини, вироком Личаківського районного суду Львова, останнього визнано винним у вчиненні вказаних вище кримінальних правопорушень та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 5 років без конфіскації майна, із застосуванням статті 75 Кримінального кодексу України його звільнено від відбування покарання з призначенням іспитового строку на три роки. Враховуючи, що покарання призначене судом обвинуваченому не відповідає ступеню тяжкості вчинених злочинів, через м’якість, прокуратурою області до апеляційного суду Львівської області внесено апеляційну скаргу на вирок суду першої інстанції», – повідомили також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів