Прокуратура Львівської області оскаржила вирок шахраю

10:30 18 січня 2019 р.

Будинок №2 на вулиці Чоловського у Львові, в якому, зокрема, розташований Галицький районний суд

Будинок №2 на вулиці Чоловського у Львові, в якому, зокрема, розташований Галицький районний суд
Фото: old.court.gov.ua

Галицький районний суд Львова позбавив волі на п’ять років жителя Львівщини, який обвинувачувався у скоєнні злочину, передбаченого частиною 4 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах).

Про це повідомили в п’ятницю, 18 січня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Засудженого звільнено від відбування покарання з випробуванням та встановленням іспитового строку тривалістю три роки. Обвинувачений у грудні 2004 року та травні 2006 року під виглядом отримання грошей на пайову участь у будівництві житла, усвідомлюючи неможливість виконання взятих на себе зобов’язань, шахрайським способом заволодів грошовими коштами потерпілої на понад 200 тисяч гривень».

«Ухвалюючи вирок, судом не враховано, що обвинувачений неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, у тому числі за вчинені у сфері житлового будівництва особливо тяжкі злочини, якими заподіювались значні збитки. Відтак, зважаючи на неправильне застосування кримінального закону та невідповідність призначеного покарання ступеню тяжкості злочину та особі, яка його вчинила, прокуратурою Львівської області оскаржено вказаний вирок до Львівського апеляційного суду. На даний час вирок переглядається в апеляційному порядку, відтак законної сили не набрав», – поінформували також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів