Правоохоронцям Львівщини доручено зайнятися причетними до збоїв у водопостачанні Борислава

18:47 18 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 112.ua

У прес-службі ЛОДА повідомили в понеділок «Щоденному Львову»: «Також стоїть питання про зловживання становищем з боку керівництва міської ради Борислава та водоканалу».

Підрозділи обласної Держфінінспекції завершили перевірку діяльності комунального підприємства «Бориславводоканал». За результатами ревізії виявлено ряд порушень, які свідчать про неналежне здійснення господарської діяльності у підприємстві. Про це розповіла заступник голови Львівської облдержадміністрації Ірина Гримак.

Результати цієї ревізії вже направлено у правоохоронні органи для відповідного реагування. За словами Ірина Гримак, на сьогодні також стоїть питання про зловживання становищем з боку керівництва міської ради Борислава та водоканалу. Вона також додала: «Міському голові Борислава запропоновано чіткі кроки для врегулювання ситуації та забезпечення стабільного водопостачання. За умови дотримання графіку погашення заборгованості відімкнень водопостачання вдасться уникнути».

Повідомляючи про це сьогодні, 18 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі 

обласної державної адміністрації нагадали також:

«14 травня у зв’язку із заборгованістю Бориславводоканалу в розмірі 302 тис. грн. ПАТ «Львівобленерго» відключило насосну станцію «Рибник». Внаслідок цього понад 15 тисяч споживачів залишилося без води. Це вже не перше відімкнення через борги цього комунального підприємства.

Станом на сьогодні жителям міста Борислава і селища Східниця відновлено подачу води, відімкнену через через борги КП «Бориславводоканал» перед ПАТ «Львівобленерго» за спожиту електроенергію. Загальна сума невиплачених коштів становить 1,5 млн. гривень».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів