Правоохоронці затримали на Львівщині перевізника 2760 літрів спирту

14:42 15 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

У прес-службі обласного управління Державної фіскальної служби України повідомили в п’ятницю, що його оперативники конфіскували товар вартістю 276 тисяч гривень.

Оперативники Львівського обласного управління Державної фіскальної служби затримали 27-річного мешканця Радехівщини, який перевозив у автомобілі марки «Iveco» спиртовмісну рідину. Під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили і вилучили близько 2760 літрів рідини з характерним запахом спирту. Вартість вилученого товару орієнтовно становить 276 тисяч гривень.

За словами першого заступника начальника Львівського обласного управління Державної фіскальної служби України Віктора Лилика, вилучення спирту проведено у рамках операції «Акциз-2015», головна мета якої – недопущення фактів незаконного виготовлення і обігу на внутрішньому ринку та переміщення через держкордон підроблених лікеро-горілчаних виробів. За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого статті 204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Триває слідство.

Про це повідомили сьогодні, 15 травня, в прес-службі Львівського обласного управління Державної фіскальної служби України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів