Правоохоронці вилучили на Львівщині зброю й наркотики

17:10 17 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Працівники поліції провели оперативно-профілактичне відпрацювання на території Червонограда й Сокальського району, мета якого – посилення протидії злочинам, покращення стану публічної безпеки, а також зниження аварійності.

Про це повідомили в п’ятницю, 17 серпня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «До заходів оперативно-профілактичного відпрацювання залучалися працівники усіх підрозділів Головного управління Національної поліції у Львівській області. Перед правоохоронцями стояло завдання вилучити з незаконного обігу зброю та боєприпаси, наркотичні речовини, виявити розшукуваних, а також осіб, причетних до незаконної діяльності, розкрити злочини та провести профілактичні заходи».

Начальник управління організаційно-аналітичної роботи та оперативного реагування Головного управління Нацполіції у Львівській області полковник поліції Сергій Гривняк повідомив: «Під час відпрацювань правоохоронці виявили 27 правопорушень, за сімома фактами відкрито кримінальні провадження. Вилучено три одиниці зброї та боєприпаси, а також наркотичні засоби, встановлено місцезнаходження п’ятьох осіб, які перебували у розшуку та притягнуто до адміністративної відповідальності громадянина Азербайджану за порушення міграційного законодавства, розшукано три викрадених мобільних телефони».

«Особливу увагу поліціянти приділили профілактиці аварійності. За порушення Правил дорожнього руху було складено 48 адмінпротоколів, виявлено двох водіїв, які керували транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. До адміністративної відповідальності також було притягнуто чотирьох водіїв за порушення правил перевезення пасажирів», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Працівники ювенальної превенції відвідали 20 родин, які опинилися у складних життєвих обставинах. Особливу увагу приділили виховній роботі з чотирма дітьми та їхніми батьками, які вже потрапляли до поля зору правоохоронців та соціальних служб. За невиконання батьківських обов’язків було складено п’ять адміністративних протоколів», – розповіли також в обласному управлінні поліції.

«З працівниками торгових закладів поліцейські провели профілактичні бесіди щодо недопущення продажу неповнолітнім алкоголю та тютюнових виробів.    Перевірено 91 раніше судимих та 118 осіб, які перебувають на обліку в поліції, проінспектовано власників зареєстрованої зброї  на предмет її зберігання. Комплексні оперативно-профілактичні відпрацювання правоохоронці проведуть у всіх районах Львівщини», – повідомили також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів