Правоохоронці вилучили на Львівщині з обігу 650 пляшок фальсифікованої горілки

15:32 19 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Співробітники управління протидії злочинності у сфері економіки Львівського обласного УМВС викрили сьогодні, 19 червня, в Пустомитівському районі двох жінок, які зберігали пляшки з підробленими алкогольними напоями різних марок та реалізовували їх.

Правоохоронці з’ясували, що дві мешканки одного зі сіл Пустомитівського району зберігали у своїх помешканнях фальсифіковану горілку та продавали її у магазині, який знаходився у сусідньому селі. Під час проведення санкціонованих обшуків у квартирах зловмисниць та в магазині, де реалізувався фальсифікат, працівники міліції виявили та вилучили 650 пляшок фальсифікованої горілки різних відомих українських виробників на загальну суму майже 30 тисяч гривень.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за частиною 1 статті 199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в України з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного збору чи голографічних захисних елементів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Про це повідомили сьогодні, 19 червня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів