Правоохоронці забрали у львів’янина обріз мисливської рушниці

14:17 19 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: news.if.ua

У ще одного міліціонери знайшли в кишені куртки патрони.

Про це повідомляє сьогодні, 19 листопада, відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС. За його інформацією, правоохоронці Сихівського району Львова в ході проведення операції «Зброя-вибухівка» знайшли під курткою 25-річного місцевого мешканця вилучили у нього вогнепальну зброю, придатну для стрільби, – обріз одноствольної мисливської рушниці марки ІЖ-5.

Своєю чергою, під час огляду 30-річного львів’янина в ході тієї ж операції міліціонери зі Сихівського райвідділу МВС виявили та вилучили 25 малокаліберних патронів.

Нітомість правоохоронці Жидачівського району нарахували в куртці 43-річного перехожого 13 патронів калібру 5,45 міліметрів та п’ять – 9 мм.

Як повідомляв «ЩЛ»,  1 листопада на Львівщині стартував місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів й вибухівки, в області зафіксовано 291 факт вилучень із незаконного обігу зброї та боєприпасів, львівські митники вилучили з незаконного обігу 15 одиниць вогнепальної зброї й 127 – холодної, а в двох червоноградців правоохоронці вилучили  детонатор і пістолет.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів