Правоохоронці розслідують на Львівщині обставини загибелі в ДТП 47-річної жінки

14:40 9 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ap-center.com

Співробітники міліції з’ясовують обставини ДТП.

Правоохоронці розслідують загибель жінки на Львівщині. Дорожньо-транспортна пригода, в якій загинула 47-річна жителька одного із сіл Жидачівського району, сталася 8  вересня. 

к з’ясували правоохоронці, потерпіла, аби не йти пішки з поля до населеного пункту, вирішила поїхати у тракторному причепі, завантаженому мішками із викопаною картоплею. Під час руху сталося непередбачуване.

Причіп відчепився від тягача, покотився та перекинувся. Жінку привалило мішками, а зверху ще й причепом. Внаслідок цього потерпіла отримала травми грудної клітки і шиї, переломи ребер та інші тілесні ушкодження, несумісні з життям. Дорогою до Ходорівської районної лікарні жінка померла.

Зараз співробітники міліції з’ясовують обставини трагічної події. Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Про це повідомили сьогодні, 9 вересня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів