Правоохоронці припинили на Львівщині діяльність ще трьох підпільних гральних закладів

17:55 4 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Співробітники управління протидії злочинності у сфері економіки обласного УМВС припинили діяльність трьох підпільних гральних закладів у Стрию та викрили організатора їх діяльності.

Дві ігрових зали, у яких всупереч вимогам Закону України «Про  заборону грального бізнесу в Україні» надавались послуги азартного характеру із виплатою  грошової винагороди, функціонували у закритому режимі у приміщенні місцевого кінотеатру. Під час проведеного санкціонованого обшуку правоохоронці вилучили шістнадцять одиниць грального обладнання, а також довели причетність до діяльності закладу 43-річного мешканця Львівщини.

Під час слідства громадянин намагався відновити діяльність ще однієї ігрової зали, розташованої у нежитловому будинку. Проте, незважаючи на посилені заходи безпеки, правоохоронцям вдалось проникнути усередину та припинити діяльність грального закладу.

Із приміщення вилучено вісім одиниць грального обладнання. Після проведення експертизи вилученого обладнання, організатору грального бізнесу повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 203 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України.

Про це повідомили сьогодні, 4 червня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС, де також закликають: «Керівництво Головного управління МВС України у Львівській області вкотре попереджає громадян про кримінальну відповідальність за діяльність у сфері грального бізнесу. Нагадуємо, що така діяльність є особливо тяжким злочином, і карається штрафом від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян із конфіскацією грального обладнання».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів