Правоохоронці припинили на Львівщині діяльність ще одного конвертаційного центру

16:12 15 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

У прес-службі обласного управління МВС повідомили також у п’ятницю: «Трьом організаторам незаконної діяльності конвертаційного центру оголошено про підозру у скоєнні злочину».

Працівники Управління державної служби боротьби з економічною злочинністю Львівського обласного управління МВС спільно з працівниками оперативного управління податкової міліції обласного управління ДФС викрили та припинили діяльність конвертаційного центру, через який «перетекло» більше двохсот мільйонів гривень безготівкових коштів. Правоохоронці встановили, що до злочинної діяльності причетні десять мешканців Львівської області.

Трьом організаторам незаконної діяльності конвертаційного центру оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною 4 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Суд обрав для підозрюваних міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Працівники міліції провели більше п’ятдесяти санкціонованих обшуків у офісах, домоволодіннях та в автомобілях, під час виявили та вилучили понад півмільйона готівкових гривень, більше сімдесяти банківських пластикових карток, чекові книжки, печатки суб’єктів господарювання, а також обладнання, що використовувалось під час злочинної діяльності. Арештовано більше шістдесяти банківських рахунків підприємств.

Триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за частиною 3 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України та частиною 4 статті 185 (крадіжка) ККУ. Санкції статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми та від п’яти до восьми років відповідно.

Про це повідомили сьогодні, 15 травня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів