Правоохоронці припинили на Львівщині діяльність чотирьох гральних закладів

11:30 15 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Під час проведення обшуку у помешканні організатора гральних закладів, міліціонери виявили міні-цех з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного збору.

Співробітники управління протидії злочинності у сфері економіки Львівського обласного УМВС припинили 13 червня діяльність чотирьох гральних закладів. Один з них працював у Львові, три – в Городоцькому районі. Під час проведення санкціонованих обшуків у приміщеннях гральних закладів, правоохоронці виявили та вилучили 62 гральних апарати та 40 тисяч гривень, які були виручені від надання послуг у цій сфері. 

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Окрім того, під час проведення обшуку у помешканні чоловіка, котрий підозрюється у організації роботи цих гральних закладів, правоохоронці виявили міні-цех з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного збору. Вилучено 60 літрів етилового спирту, майже 300 марок акцизного збору з ознаками підробки, пляшки з фальсифікованим алкоголем, а також порожні пляшки з під алкоголю різних відомих марок.

За цим фактом вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статею 199 (виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів марок акцизного збору) та за статею 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів Кримінального кодексу України). Про це повідомили сьогодні, 15 червня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів