Правоохоронці просять зголоситися очевидців наїзду на пенсіонерку на вулиці Медової Печери у Львові

11:45 15 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: stachka.livejournal.com

У прес-службі обласного управління МВС повідомили в п’ятницю: «Правоохоронці просять зголоситися усіх, хто має будь-яку інформацію про обставини цієї ДТП, а також інші дані, що можуть допомогти у пошуку водія, який причетний до автопригоди.

8 травня близько 13:00 на вулиці Медової Печери у Львові внаслідок дорожньо-транспортної пригоди отримала травми 75-річна львів’янка. Невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, здійснив наїзд на пенсіонерку. Внаслідок ДТП жінка отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу у розмірі від двохсот до п’ятисот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Повідомляючи про це сьогодні, 15 травня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС додають: «Правоохоронці просять зголоситися усіх, хто має будь-яку інформацію про обставини цієї ДТП, а також інші дані, що можуть допомогти у пошуку водія, який причетний до автопригоди. Просимо телефонувати на лінію 102».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів