Правоохоронці просять відгукнутися очевидців сьогоднішнього замаху на міліціонера у Львові (відео, оновлено)

17:21 25 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: tvoemisto.tv

23-річний офіцер отримав осколкові поранення спини.

Сьогодні, 25 червня, близько сьомої години ранку біля приміщення Франківського райвідділу міліції стався вибух. Попередньо з’ясовано, що вибух стався в задній частині одного зі службових автомобілів у той момент, коли правоохоронець намагався від’їхати від будівлі відділу.

У результаті 23-річний лейтенант міліції отримав осколкові поранення спини там був госпіталізований у лікарню. Відтак правоохоронці просять очевидців події, а також усіх, хто володіють будь-якою інформацією, яка допоможе розкрити цей злочин, телефонувати на 102 або за номерами 238-89-51, 067-353-58-04, 096-3878579. Анонімність при цьому гарантують.

Про це повідомили сьогодні, 25 червня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС. Натомість «Телеканал новин «24» розповів у четвер:

«У Львові зранку просто біля Франківського райвідділу прогримів вибух. Епіцентром став службовий автомобіль правоохоронця. Вибуховий пристрій спрацював близько 7-ї ранку – саме у момент, коли до автівки сів працівник Франківського райвідділку міліції. Місцеві жителі розповідають, що звук був дуже потужний.

Правоохоронець, який у момент детонування сідав в автівку, отримав осколкові поранення спини. Його одразу ж шпиталізували та прооперували. Життю міліціонера нічого не загрожує.

Міліційна автівка візуально не дуже пошкоджена. А от машину по інший бік дороги трохи посікло вибуховою хвилею.

Правоохоронці ранковий інцидент розцінюють як замах на працівника міліції. Припускають, що це може бути відлунням війни.

Слідчі сподіваються на камери відеоспостереження. На цьому периметрі їх удосталь».

Про це повідомили сьогодні, 25 червня, на «Телеканалі новин «24».

Як інформував «ЩЛ», у Львові скоєно замах на старшого лейтенанта карного розшуку.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів