Правоохоронці повідомили у Львові про підозру керівнику державного підприємства

12:28 24 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: ukrinform.ua

Галицький районний суд у Львові обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою й визначив заставу в розмірі 128 тисяч гривень.

У прокуратурі Львівської області повідомили сьогодні, 24 травня: «За процесуального керівництва відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю прокуратури Львівської області спільно з працівниками правоохоронних органів Львівщини повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 303 Кримінального кодексу України керівнику державного підприємства у Львові. Він підозрюється в організації сутенерства – занятті проституцією в складі організованої злочинної групи».

«23 травня ухвалою Галицького районного суду у Львові задоволено клопотання прокуратури про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. При цьому, судом визначено заставу в розмірі 128 тисяч гривень. Відповідно до санкцій інкримінованого злочину, злочинцю загрожує покарання до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна або без такої», – повідомили також сьогодні, 24 травня, в прес-службі прокуратури Львівської області.

Як повідомив агенції УНІАН представник Головного управління Нацполіції області, організатором злочинної групи, яка займалася сутенерством, виявився директор підприємства «Укроборонпрому» ДП «Львівський завод ЛОРТА». Правоохоронці підозрюють його в організації діяльності клубів «Какаду» у Львові, де відвідувачам надавали сексуальні послуги.

Своєю чергою, у Львівському обласному управлінні поліції повідомили сьогодні, 24 травня: «Працівники департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Національної поліції України спільно з працівниками управління БЗПТЛ Львівщини викрили та затримали організатора незаконної діяльності в одному з львівських нічних клубів, де працівниці надавали клієнтам платні сексуальні послуги. У жовтні минулого року правоохоронці викрили у протиправній діяльності працівників двох нічних клубів у Львові та Харкові, у яких дівчата-працівниці, студентки віком від 18 до 23 років, надавали клієнтам платні сексуальні послуги».

«Сідчі повідомили вісьмом особам про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої», – зазначено також у повідомленні.

А начальник департаменту боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Національної поліції України, підполковник Артем Крищенко розповів: «Шістьом членам організованої злочинної групи, котрі займалися сутенерством та втягненням молодих дівчат у заняття проституцією, суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, ще одному – домашній арешт, а двоє організаторів злочинного «бізнесу» переховувались від правоохоронців і були оголошені у розшук. Один з них – 46-річний львів’янин, був затриманий, вчора, 23 травня, суд обрав для нього міру запобіжного заходу – тримання під вартою з можливістю внесення застави».

Про це повідомили сьогодні, 24 травня, в прес-службі Львівського обласного управління поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів