Правоохоронці оголосили оперуповноваженому поліції підозру в здирництві

10:30 21 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: Скріншот з відео

20 серпня працівники прокуратури Львівської області й Львівського управління департаменту внутрішньої безпеки поліції затримали при одержанні 550 євро, 50 доларів та п’яти тисяч гривень оперуповноваженого одного з відділів поліції Львова.

Про це повідомили у вівторок, 21 серпня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Правоохоронець неодноразово вимагав та отримував незаконну винагороду від осіб ромської національності за сприяння у вчиненні ними низки крадіжок на території залізничного вокзалу Львова, а також за непритягнення їх до кримінальної відповідальності. Одночасно органами прокуратури затримано осіб ромської національності, які за допомоги працівника правоохоронного органу вчиняли злочини на території залізничного вокзалу Львова».

«Поліцейському повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), а особам ромської національності за частиною 2 статті 185 (крадіжка), частиною 1 статті 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. У провадженні проводяться невідкладні слідчі дії направлені на здобуття та закріплення доказів у встановленому законом порядку. Досудове розслідування проводиться прокуратурою області», – поінформували також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Як інформував «ЩЛ», поліціянти покривали злодійок на львівському вокзалі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів