Працівники пошти на Львівщині викрадали посилки

12:45 6 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Шестеро вантажників систематично здійснювали впродовж двох місяців крадіжки поштових відправлень зі складу.

Про це повідомили в середу, 6 березня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «У Пустомитівський відділ поліції надійшло повідомлення від працівника одного з поштових підприємств про систематичні крадіжки поштових відправлень. Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейськіз’ясували, що до скоєння крадіжок причетні шестеро вантажників компанії, мешканці Перемишлянського, Золочівського районів Львівщини та міста Суми віком від 27 до 45 років».

«Правоохоронці викрили зловмисників під час скоєння чергової крадіжки. У кожного з них були вилучені речові докази (викрадені з поштових відправлень речі). Зловмисники здійснювали крадіжки поштових відправлень цпродовж останніх двох місяців», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«За цими фактами відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене нею – до п’яти років позбавлення волі», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів