Повідомлення про «замінування» ТРЦ у Львові надійшло з Харкова

11:00 25 січня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: glavcom.ua

Фахівці зі спецслужб не виявили вибухонебезпечних предметів у торгівельно-розважальному центрі на вулиці Кульпарківській у Львові.

Про це поінформували в п’ятницю, 25 січня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «25 січня близько 20.00 до львівських правоохоронців надійшла інформація від харківських поліцейських, що до них зателефонував анонім та повідомив, що через годину станеться вибух в одному з торгівельно-розважальних центрів, розташованому на вулиці Кульпарківській у Львові. На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінологи, патрульна поліція, слідчо-оперативна група, представники інших служб».

«Загалом зі закладу було евакуйовано 1080 покупців та працівників. Правоохоронці обстежили всі приміщення центру та прилеглу територію. Жодних вибухонебезпечних або підозрілих предметів виявлено не було», – повідомили також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Як інформував «Щоденний Львів», вибухівку шукали в торгівельно-розважальному центрі «Вікторія Гарденс» на вулиці Кульпарківській, 226а.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів