Поранений грабіжниками львів’янин помер від ран (відео)

15:23 5 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС

Про це повідомляє в середу відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС.


Відео: zik.ua

За його інформацією, сьогодні, 5 березня об 11.40 годині, на спецлінію «102» надійшла інформація про те, що у приміщенні продуктового магазину на вулиціКоновальця у місті Львові двоє невідомих осіб спричинили вогнепальне поранення працівнику пункту обміну валюти, який знаходиться в приміщенні магазину, та втекли з місця події. Працівники слідчо-оперативної групи встановили, що двоє невідомих чоловіків під’їхали до торгового закладу на автомобілі марки «ВАЗ-2105».

Зі слів очевидців, невідомі зайшли у приміщення магазину, на обличчях у них були шарфи. Чоловіки підійшли до пункту обміну валюти, поранили його працівника з предмета, схожого на пістолет з глушником.

Після цього зловмисники забрали гроші та зникли з місця події на автомобілі. Працівник обмінного пункту, 54-річний львів’янин, був доставлений до лікарні у важкому стані, де помер. 

Начальник Львівського міського управління міліції підполковник міліції Сергій Зюбаненко повідомив також: «Правоохоронці вже виявили на вулиці Рудницького частково пошкоджений вогнем автомобіль, на якому зникли зловмисники. Транспортний засіб нападники викрали в одному з гаражних кооперативів за годину до нападу».

За вказаним фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 4 статті 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна. 

Сума збитків, завданих у результаті нападу, наразі встановлюється. Проводяться усі необхідні оперативно-розшукові заходи з метою встановлення зловмисників. 

Правоохоронці звертаються до можливих очевидців цієї події із проханням якнайшвидше повідомити інформацію щодо грабіжників за номером телефону 102. Прикмети зловмисників: дві особи чоловічої статі.

Зріст одного з нападників – 190 см, другого – 170-175 см. Вони були одягнуті в спортивний одяг, один з них був у червоній куртці. Розмовляли російською мовою.

Як повідомляв «ЩЛ», у Львові озброєні в масках пограбували пункт обміну валюти.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів