У Львові озброєні в масках пограбували пункт обміну валюти (відео)

14:10 5 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС

Вони поранили в середу його працівника, забрали гроші й втекли з автомобілем «ВАЗ 2107» з номерним знаком «31874 ТВ».


Відео: zik.ua

Сьогодні, 5 березня, озброєні люди в масках пограбували пункт обміну валюти в крамниці «Темп» на вулиці Коновальця у Львові. Про це повідомили низці львівських ЗМІ в правоохоронних органах.

Зокрема підтвердила факт пограбування начальник відділу зв’язків із громадськістю обласного управління МВС. Світлана Добровольська, яка розповіла: «Сьогодні близько 11:40 на номер 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Коновальця у магазин зайшли двоє невідомих осіб зі зброєю. Вони поранили працівника кантора, забрали кошти та втекли з магазину автомобілем ВАЗ 2107. Сума збитків встановлюється»ю

За словами речника обласного управління МВС., зараз на місці події працює слідчо-оперативна група. Міліція з’ясовує всі обставини, проводить оперативно-розшукові заходи, щоб встановити особи зловмисників.

У міліції також зазначають, що грабіжники попередньо здійснили ще один злочин. Правоохоронці звертаються до можливих очевидців події негайно повідомити інформацію щодо грабіжників за номером телефону 102. Як стало відомо львівським ЗМІ, грабіжники втекли на автомобілі ВАЗ 2107 з номерним знаком 31874 ТВ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів