Поліціянти затримали злодійку, підозрювану у численних крадіжках з магазинів

13:24 14 березня 2024 р.

Фото до новини

«Спеціалізація» підозрюваної була досить широкою – від харчів (зокрема, лососевої ікри) до дорогої косметики.

Про це повідомила поліція Львівської області, пише DailyLviv.com.

Встановлено, що 34-річна жителька Львова, яка раніше вже притягувалась до кримінальної відповідальності, причетна до щонайменше дев’яти крадіжок товарів з магазинів у Львові. За скоєне їй загрожує покарання – позбавлення волі на строк до восьми років.

Читайте також:  У ТЦ Львова затримали жінку, яка вкрала товару у 4 рази більше, ніж треба для кримінальної відповідальності

«Спеціалізація» підозрюваної була досить широкою – від продуктів харчування (зокрема, лососевої ікри) до дорогої косметики.

Викрили зловмисницю дільничний офіцер поліції спільно з оперативниками кримінальної поліції відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1 за допомогою камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина».

Читайте також:  У Львові рецидивістка пограбувала хостел

Слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури, повідомили львів’янці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років.

Досудове розслідування триває.

Правоохоронці вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів