Поліціянти затримали завкафедрою львівського ВНЗ

12:40 26 січня 2018 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Працівники управління захисту економіки у Львівській області спільно зі слідчими поліції викрили завкафедрою одного з вищих навчальних закладів, який налагодив корупційну схему незаконного збагачення.

Про це повідомили сьогодні, 26 січня, в прес-службі Львівського обласного управління поліції, де також розповіли: «Зловмисник вимагав у студента 400 доларів та 3000 гривень за сприяння в успішному захисті дипломної роботи. Правоохоронці затримали освітянина у службовому кабінеті під час отримання обумовленої суми коштів».

«Встановлено, що він і раніше вимагав «подяки» за сприяння у вирішенні аналогічних питань. Правоохоронцями задокументовано отримання посадовцем неправомірних вигод на загальну суму у понад 100 тисяч гривень. Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою)», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Затриманому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією. Освітянин затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Триває досудове розслідування», – повідомили також у прес-службі Львівського обласного управління поліції, де також опублікували фото з місця події. Львівські ЗМІ твердять, що поліціянти затримали завкафедрою Аграрного університету.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів