Поліціянти підозрюють львів’янина у вбивстві свого брата

14:00 26 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/igor.zinkevych

У понеділок, 25 червня, близько 10.00 до поліції надійшло повідомлення про те, що в селі Солонка в Пустомитівському районі виявили в автомобілі «Деу Нексія» мертвого чоловіка.

Про це повідомили у вівторок, 26 червня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «На місці події працювала слідчо-оперативна группа Пустомитівського відділу поліції. Як з’ясували правоохоронці, загиблий – 38-річний львів’янин. На його тілі було виявлено ножові поранення, які, ймовірно, й спричинили смерть».

«Упродовж кількох годин оперативники Пустомитівського відділу поліції спільно з співробітниками управління карного  розшуку Головного управління Нацполіції Львівської області з’ясували, що до скоєння злочину причетний 41-річний зведений брат загиблого, який наніс йому кілька ножових поранеь під час конфлікту. Зловмисник затриманий, вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«За цим фактом було відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Досудове розслідування триває, призначено низку експертиз», – повідомили також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області,

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині виявили в автомобілі тіло мертвого чоловіка.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів