Поліціянти оштрафували на Львівщині 15 водіїв нелегальних таксі

12:45 9 лютого 2017 р.

Начальник обласного управління Укртрансінспекції Серій Небесний попередив: «За надання послуг таксі без відповідної ліцензії передбачений штраф у розмірі від 17 тисяч до 34 тисяч гривень».

Начальник обласного управління Укртрансінспекції Серій Небесний повідомив сьогодні, 9 лютого: «З початку року на Львівщині за незаконне перевезення пасажирів у автомобілях, облаштованих як таксі, оштрафували 15 водіїв таксі. Ще в січні, спільно із працівниками патрульної поліції Львова, ми розпочали систематичні перевірки автомобільних перевізників, які надають послуги з перевезення пасажирів на таксі. Предметом таких рейдів є дотримання таксистами вимог законодавства про автомобільний транспорт. Перші результати вже є, зокрема на порушників складено 13 адмінпротоколів».

Серій Небесний уточнив: «Йдеться про експлуатацію легкового автомобіля, облаштованого як таксі, без наявності ліцензії, що карається штрафом відповідно до статті 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП). За надання послуг таксі без відповідної ліцензії передбачений штраф у розмірі від 17 тисяч до 34 тисяч гривень».

Начальник обласного управління Укртрансінспекції повідомив також: «На сьогодні у судовому порядку вже винесено дві постанови щодо накладання штрафу на порушників - таксистів у розмірі 17 тисяч гривень. Окрім цього, під час державного контролю виявлено два факти надання послуг з перевезення пасажирів легковими автомобілями з іноземною реєстрацією.

Серій Небесний також зазначив: «Відповідно, складено два адмінпротоколи (згідно зі статтею 133-2 КУпАП) та винесено постанови про накладення адміністративного штрафу у сумі 1700 гривень на кожного порушника. Рейди здійснюються на виконання «Плану спільних загальнодержавних заходів здійснення державного контролю за автомобільними перевізниками, що надають послуги з перевезення пасажирів на таксі з порушенням вимог законодавства про автомобільний транспорт на період з 16 січня до 16 квітня 2017 року», погодженого міністерством інфраструктури України, Укртрансбезпекою та Національною поліцією України».

Про це повідомили сьогодні, 9 лютого, в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів