Похресник на Львівщині убив хрещеного батька

21:56 29 травня 2023 р.

Фото до новини

У Львівському районі поліціянти затримали зловмисника, причетного до вбивства свого хрещеного батька.

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.com.

Під час розпивання спиртних напоїв між ними виник конфлікт, в ході якого 21-річний мешканець одного з сіл району завдав 52-річному односельцю два удари ножем у шию. Від отриманих травм поранений чоловік помер на місці події.

Сьогодні, 29 травня, до поліції надійшло повідомлення від 50-річного жителя Львівського району про те, що він виявив тіло свого знайомого в його будинку.

На місці події працювали співробітники слідчого управління та криміналісти поліції Львівщини, а також оперативники кримінальної поліції та слідчі відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції.

Правоохоронці виявили у будинку тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті та встановили особу загиблого, 52-річного власника помешкання. Також встановлено, що до вбивства чоловіка причетний його похресник, 21-річний місцевий мешканець, з яким напередодні потерпілий розпивав спиртні напої. Між ними виник конфлікт, в ході якого похресник завдав господарю два удари ножем в шию.

Внаслідок отриманих травм потерпілий помер на місці події.

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.  Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Батько зарізав у Львові свого сина

Ударив ножем у груди: батька затримали за замах на вбивство сина

На Львівщині брат ударив ножем рідного брата

На Львівщині 86-річну жінку запідозрили у вбивстві на 16 років молодшого чоловіка

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів