Підприємець пропонував на Львівщині $1500 прокурору

23:25 20 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: Zaxid.net

47-річний бізнесмен зі Жовківщини хотів вирішити за $1500 доларів питання щодо зміни кваліфікації його дій як підозрюваного у кримінальному провадженні/

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в п’ятницю: «Сьогодні, 20 липня, за процесуального керівництва прокуратури області, спільно з працівниками Управління внутрішньої безпеки Генеральної інспекції України, слідчими Нацполіції та оперативниками управління захисту економіки, задокументовано факт пропозиції і надання керівником підприємства неправомірної вигоди прокурору Радехівської прокуратури. 47-річний бізнесмен з Жовківщини хотів вирішити за $1500 питання щодо зміни кваліфікації його дій як підозрюваного у кримінальному провадженні».

«Провадження розпочате за ознаками злочину, передбаченого частиною 4 статті 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) за фактом привласнення 270 тисяч гривень бюджетних коштів. Проте, від неправомірної вигоди прокурор відмовився. Відтак, підприємця затримано», – поінформували також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів