Під Києвом знайшли труп зі слідами тортур (відео)

15:15 22 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: stop-terror.com

На нього натрапили в тому ж районі, в який вивозили майданівця Ігоря Луценка.

За інформацією газети «Дзеркало тижня. Україна», в околицях села Гнідин Бориспільського району Київської області, в який раніше було вивезено Ігоря Луценка, виявлено два трупи зі слідами тортур та обмотаними скотчем головами. Для перевірки цієї інформації «Дзеркало тижня. Україна» зв'язалося з сільським дільничним Олександром Здором.

Правоохоронець підтвердив виявлення лише одного тіла, повідомивши, що на ньому дійсно присутні сліди тортур. Зараз тіло, за словами дільничного, направлено в морг.

Варто відзначити, що викрадений раніше активіст Євромайдану Ігор Луценко повідомляв, що його вивезли саме в Бориспільський район. Разом з Луценком було викрадено ще одного активіста – львів’янина Юрія Вербицького. Його доля наразі невідома.

Луценко після звільнення повідомив, що у Вербицького стан може бути набагато гірший. З ним, на думку Луценка, поводилися жорсткіше, тому що Юрій – житель Львова.

Луценко також зазначив, що люди, які били його, могли в минулому працювати у міліції. Вони запитували у нього «Що буде робити ВО «Майдан?» і «Хто фінансує мітинг?».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів