Віз 10 іммігрантів-нелегалів і втікав від поліції: у Польщі заарештували громадянина України

22:49 18 жовтня 2021 р.

Фото до новини

Поміщений під варту 27-річний водій мікроавтобуса Mazda одержав в Ольштині обвинувачення за допомогу іммігрантам нелегально перетнути кордон і відмову зупинитися для придорожної перевірки.

Про це повідомила польська поліція, пише Dailylviv.com.

Уранці в неділю поліціянти у місті Наревка Гайнівського повіту Підляського воєводства на вулиці зауважили автомобіль Mazda на люблінських реєстраційних номерах. Незважаючи на те, що поліція наказала водієві зупинитися, той не відреагував і почав утікати. Поліціянти зупинили машину за кілька вулиць.

Виявилося, що за кермом Mazda був 27-річний громадянин України, який постійно проживає в Польщі. Чоловік перевозив 10 іммігрантів, які нелегально перетнули кордон. Їх передали офіцерам прикордонної служби. Під час огляду з'ясувалося, що чоловіку заборонено керувати автотранспортним засобом за раніше керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. 27-річного юнака затримали і помістили під варту.

Сьогодні водій Mazda вже одержав обвинувачення за допомогу іммігрантам нелегально перетнути кордон і відмову зупинитися для придорожної перевірки.

Також у неділю поліціянти у цій же місцевості затримали іншого нетверезого водія і також втікача від поліції, громадянина Польщі, який, з'ясувалося згодом, їхав якраз забрати тих десятьох нелегальних іммігрантів від свого колеги-правопорушника.

СБУ викрила злочинців, які переправляли нелегалів до ЄС за кілька тисяч доларів

Зі Львівщини 17 іноземців примусово повертають у їхні країни: з 5 міст

У соняшниках ловили турецьких нелегалів: як це було (відео)

 

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів