Перехожий врятував львів’янку від зґвалтування

12:36 6 червня 2017 р.

32-річний львів’янин затримав нападника до приїзду поліціянтів.

У Львівському обласному управлінні поліції повідомили сьогодні, 6 червня, що вчора в її Сихівський відділ у Львові звернулася зі заявою про спробу зґвалтування 25-річна львів’янка. Вона розповіла, що близько восьмої ранку на вулиці Хуторівка  на неї напав невідомий чоловік та намагався зґвалтувати її.

Начальник Сихівського відділу поліції, полковник Василь Довганич, повідомив: «Жінка йшла зранку на роботу, несподівано на неї напав зловмисник, почав тягнути її в кущі, зривати з неї одяг, погрожував та намагався зґвалтувати її. Жінка чинила спротив та кликала на допомогу. На її крик відреагував перехожий, 32-річний львів’янин, котрий затримав нападника, допоміг викликати поліцейських та утримував його до їх приїзду. Таким чином, завдяки цьому небайдужому чоловіку, зловмиснику не вдалось довести свій намір до завершення».

«Особу зловмисника встановлено – ним виявився 31-річний львів’янин. Він затриманий в порядку статті 208 Криміналтно-процесуального кодексу України, невдовзі йому буде оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого статтею 15 та частиною 2 статті 152 (замах на зґвалтування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років. Проводиться досудове розслідування», – поінформували також у прес-службі Львівського обласного управління поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів